GÜZELLIK & MAKYAJ: Rujlar- Pembe Ruj Favorilerim

Makyaj Malzemeleri Serisinin ilk bölümü olarak Ruj konusunu secerken sahsi koleksyonumu bir gözden gecirmistim. Güncel hayatta cok yogun kullanmasam da Ruj sürmeyi cok seviyorum. Hatta bütün makyaj malzemelerin arasinda favorimdir.

Rujun gecmisini ve önemini önceki makalemde size özetlemistim ( yaziyi okumak icin tiklayin ). Simdi size benim koleksyonumdaki favorilerimi sunacagim. Ben renk tonlarina göre ayirdigim icin bu yayinimda pembe ve gül kurusu rujlarimi paylasacagim.


Bu ürünlerin benim icin özel olmalarinin sebebi hem kalici ve ton acisindan bana yakismis olmalaridir. Genelde bir firmanin ürününü yazilarimda önermem. Ama bu serinin bir parcasi olduklari icin firma adini ve ürünün adini da vermek zorundayim. Reklam amacli ya da tavsiye olarak görmeyin, sadece ve sadece benim sevdiklerimdir...  



Soldan saga:

Revlon „Pink about it“ (mat)
Rival de Loop „Velvet Rose“
YSL Rouge Volupté 91AA
Maybelline „Pink Pleasure“
P2 „Regent Street“ (mat)
Revlon Lustrous „Think Pink“




Önceki paylasimimda (kirmizi ruj favorilerim icin tikla) belirttigim gibi cogu ürünleri yurtdisindan aldigim icin burada bulmaniz neredeyse imkansiz.
YSL´i havalimaninda ikili set olarak almistim, TR de satiliyor mu bilemiyorum. Diger markalarin rujlari ya Limited Edition (yani kampanya ürünü) ya da sadece yurtdisinda bulunuyor. Bazilari koleksyonlarin degistikleri icin artik satilmiyor. Internette belki bulursunuz ama garanti veremem.  

3 yorum:

  1. Ooyyy hepsi çok güzelll ba-yıl-dım ☺

    YanıtlaSil
  2. Pembe aşkına çok güzeller :) blog çekilişime beklerim sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  3. Bana bu tonlar acik kaliyor ama ben de ruj sürmeden duramam ruj rimel kalem vazgeçilmezlerim.

    YanıtlaSil

Sanatçı' ya alkışı, Blogger' a yorumunuzu esirgemeyin...
Teşekkürler ve Sevgiler 💖