AKLIMDAN GEÇENLER: Okuyucularıma açık mektup




Sevgili okuyucularım,

Uzun zamandan beri aklımda olan ve ayrıca bana rahatsızlık veren bir durumdan bahsetmek istiyorum.
Bloguma baktığımda Anasayfada gördüğüm reklamların yüksek derecede görüntü kirliliği  oluşturduğunun bilincine vardım ve bunun için sizden özür diliyorum. Bunun dışında herhangi bir Boomerang reklamının da Blogumda yer almasını istemiyorum. Artık sadece ve sadece  kendi düşüncelerimi ve tecrübelerimi içeren yazılar, değerlendirmeler ve deneyimleri paylaşmak istiyorum. Ürün değerlendirmelerde her ne kadar şirketlerden gönderilmiş olsa da sadece benim tecrübelerimi yansıtacak - iyi veya kötü sonuçlarla. Gönderme talebinde bulunan şirketler de bunu gözardı etmesinler. 
Blogum bana ait olup, her ne kadar da çekici olsa beni yansıtmayan reklamlara izin vermeye artık tahammül yok. Ben ürün meraklısı değilim . Bu blog ile geçimimi de sağlamak istemiyorum. Blogumu hobi amaçlı kullanıyorum ve paylaşımlarım sadece benim özenle ve severek yaptığım yayınlardır. 
Umarım bu yenilik sizi de tatmin eder, en azından daha derli toplu "Umutlu Ev Kadını" karşınızda olacak...
Sevgilerimle...

12 yorum:

  1. Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım, senin de paylaşımlarını merak ile bekleyeceğim :)

      Sil
  2. Senin blogun zaten çok kaliteli ve güzel canim. Bu nedenle para da kazansan hakkindir. Ama dedigin gibi ben de iki kez koydugum reklamlari kaldirdim. Adnow konusunda da bir yazi yazacagim yakinda. Bloglarimin beni yansitmamasini ben de istemem. Uygun bir reklam olursa eklerim olmazsa eklemem. Bana mutluluk vermesi daha önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en çok kontrol edemediğim Adsense reklâmlarından şikayetçi idim. Boomads zaten her yerde, neredeyse her blogda dalga dalga gördüğümüz aynı içeriği yayınlayan reklâmdır. En son İpana canımı bezdirdi, önce koyacaktım sonra vazgeçtim. Shakira' dan doğdum o derece :)) Blogumun reklam panosundan farklı olmayan birşey olmasını istemiyorum.

      Sil
  3. sonuçta blog senin kişisel yazı alanın, ne istediğine karar vermekte sana düşer, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle adsense reklamlarında bunu maalesef kontrol edemiyorum, sürekli değişen içerik yüzünden. Bir ara bu reklâm seçeneklerini denedim ama hiç birinden memnun değildim ve sonuçta hepsine elveda dedim.

      Sil
  4. Kesinlikle bloğunuz güzel ve yayınlarınız kaliteli. Çok fazla ses veremesem de, severek takip ediyorum sizi. Ve reklamlarınız olsa da olmasa da, gerçek takipçilerinizin sayınızda azalma olmayacaktır emin olun. Reklam-sponsorluk can sıkıcı olabiliyor, hak veriyorum. Tebrik ederim ve desteklerim sizi. Burası sizin eviniz. İstediğinizi alı, istemediğinizi uzaklaştırırsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin ile hemfikirim, yerinde bir karar verdiğime eminim. Desteğiniz benim için çok önemli, teşekkür ederim :)
      Sevgiler <3

      Sil
  5. Ben de benimle alakasız yazı ve içerik asla yayınlamam. Banner kullanmam. Fiyat konuşmadan geri çevirdiğim teklifler var mesela. Reklam dışında da şöyle teklifler oluyor, siz bizim logumuzu banner olarak kullanın biz de sizin logumuzu. Bunu da kabul etmiyorum, kimsenin gözünü yormaya hakkım yok.
    Ürün deneyimlerim zaten ilk günden beri değişmedi, deneyimi olduğu gibi yazarım. Hee zaman her yerde söylüyorum: markalar takipçilerimin güveni kadar önemli olmadı bu anlamda. Kaldı ki ben etkinlik yapan biriyim, markalara yağ çekmem lazım di mi:)) onu yapan çok var ben almıyım:))
    Kararını çok yerinde buldum.
    Büyük başarılar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi tecrübe sahibi blogger arkadaşımdan guru verici yorum, çok teşekkür ederim :))

      Sil
  6. Reklamlar beni çok rahatsız etmiyor bir okuyucu olarak ^^ Ama kendi kararın sonuçta :) İyi bloglamalar ^^

    YanıtlaSil

Sanatçı' ya alkışı, Blogger' a yorumunuzu esirgemeyin...
Teşekkürler ve Sevgiler 💖