Mola...

Sevgili Takipçilerim ve saygıdeğer Okurlarım,

ülkemizde yaşadığımız üzücü ve can yakıcı olaylardan dolayı yıprandığımı belirtmek istiyorum. 
İstanbul' daki havalimanı katliamından sonra kaliteli yazı çıkarıp paylaşmakta zorlandım. Açıkcası çoğu blogger kadar hızlı bir şekilde rutin hayatıma dönmem pek de mümkün değildi. Ayrıca özel hayatımdaki bazı olaylar da bu durumu tetikledi, beni daha da aşağa çekti. 
Dün 3 günlük yorucu yurtdışı seyahatinden sonra biraz olsun moral depolayıp yeniden kendimi bloguma verme kararı almıştım ki, bu akılalmaz olaylar gerçekleşti. Sabah Nice katliamı şokundan sonra bir "darbe girişimi" beni yeniden sarstı. İstanbul'dan uzak olmama rağmen, oradaki ve Ankara'da ikamet eden hısım ve akrabaların güvenliğinden emin olamadığım için korku dolu saatler yaşadım. Buna değerli blogger arkadaşlarım da dahildi. Hala onlar ve aileleri için dua ediyorum. 
Ne yazık ki bazı insanlar hala pişkin pişkin gereksiz paylaşımlarda bulunup, bir kınamadan sonra hiçbir şey olmamış gibi "laylaylom" diye hayata devam ediyorlar. İstanbul' dakiler bunların çoğunluğunu oluşturuyor, inanır gibi değil!

Ben bu şekilde devam edemiyorum!!!


Davullu zurnalı kınalı kuzularımızı "En büyük Asker bizim Asker" diye göreve gönderip alkışlayanlar, dün akşam komuta zincirinin son halkası olarak tatbikata gittiklerini varsayan kardeşlerimizi, silah bıraktıktan sonra darp ettiler . En vahşi şekilde infaz edilen askerin o görüntülerini ben nasıl unutayım?? 
O yüzleriindeki korkuyu görenler nasıl da bundan güç alıp bu akılalmaz olaylara dahil olabildiler?? 
Tekbir getirerek allahın verdiği canı ne sıfatle alabiliyorsun sözde müslümanlar?? 

Diyecek onca söz var ama herşey boğazımda düğümlenmiş vaziyette.

Geleceğimiz nedir? 
Bilemiyorum.

Umutlu Ev Kadını artık umudunu yitirmek üzereyken, yazacak pozitif birşey bulamayıp sizden özür dileyerek geri çekiliyor. 

Kendinize iyi bakın, herşeyi olduğu gibi kabul etmeyin.
Ne zaman dönerim bilemiyorum. 

Sevgiler... 

20 yorum:

  1. Çok haklısın. Anlıyorum. Aynı üzüntuyu en az aynı derinlikte hissediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin. Böylesi benzersiz güzellikteki Ülkemiz'e, benzersiz güzellikte günlerin tez zamanda gelmesi dileğimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, hepimizin rahat befes alabileceği bir gelecek için...

      Sil
  2. Ara vermek iyidir toparlanınca görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Gamze bugün bu konuya dair fikirlerimi paylaştığım bir yazı yazdım akabinde şöyle desem böyle mi algılanır böyle desem şöyle mi düşünürler diye kelimelerimi seçtiğim o yazıyı kaldırdım. İçime sinmedi kelimelerimi seçtiğim bir yazıyı paylaşmak istemedim. Emin ol seni anlıyor ve aynı hisleri paylaşıyorum. Sadece yanlış anlamayıp "sana ne" demeyeceğini bildiğim için "lütfen kendini bırakma, aramıza çabuk dön" diyebiliyorum.. İnanmaya, umudu korumaya devam edelim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönmemek işten değil, zaten hep izlemeye devam edip diğer blogları ziyaret ederim. Ama aktif olarak bloguma yazı eklemeye gücüm yok şimdilik. Sessiz sedasız bir terkedilmiş izi bırakmak bana yakışmaz, hem emeğime hemde sizlere ihanet etmiş olurum.
      Umarım daha güçlü ve blogumun adına yakışır şekilde UMUTLU olarak döneceğim...

      Sil
  4. Söylenecek çok söz çok cümle var ama insanın boğazına düğümleniyor tüm sözler kelimeler Dilerim bizler millet ve polisimiz askerimiz bir daha böyle şeyler Rabbım bir daha göstermesin inşallah ..Senini de en kısa zamanda bekliyoruz inşallah Rabbım cümlemize sabır ve sükunet versin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım, üzel yorumun için çok teşekkürler. Benim için çok önemlidir...

      Sil
  5. Aynen canım :(( ne zaman dönerim ben de bilmiyorum:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sükunete ulaşıp güzel paylaşımlarımıza devam ederiz, sevgi ile kalın...

      Sil
  6. İstanbul'da yaşamaya çalışan biri olarak, bu şehirle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Cumartesi günü her hafta sonu olduğu gibi anneannemi dışarı çıkardım. Kendisi 96 yaşında olduğundan ve gece olanları bilmediğinden her zamanki gibi yeşilini sevdiği, gölgesinde serinlediği cafeye götürmek için yola çıktım. Akşam olanları anlatmama rağmen fazla tedirgin etmemek için yoldaki anormallik onu tedirgin etmesin diye sohbet ettim. Tahmin ettiğim üzre padişahımız Kısıklı'ya geldiğinden biz gariban halka yol verilmedi. Zar zor cafeye ulaştık. Yeşillikler yolunmuş, camlar kurşunlanmış... Keyif zaten yok 1 saat gönlünü hoş edip kalktık. Demek istediğim şu İstanbul'lu artık kaçsada görmezden de gelse kapana kısıldı. Ama yolumuz kesilir ama kafamıza taş düşer ama kör kurşun bulur... İstanbul'da yaşayanı deli kabul edeceğiz artık, normal olamıyoruz bu şartlarda. Hangi söz olanları hafifletir, hangi kelime anlatabilir ki.. Üzünütümüz çok büyük umarım uzaklaşmak iyi gelir, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük tehlikenin farkında olanlar kaçma planları yapıyorlar. Ha İstanbul,ha Ankara herkes yarın ne olacağının belirsizliğinin içinde kavrulup gidiyorlar bu aralar. Ama bunları takmayan, hala hiçbir şey olmamış gibi abuk sabuk paylaşımlar yapan şahıslara soruyorum: Hangi gezegende yaşıyorsunuz? Etrafınızda olan bitenlere o kadar ilgisiz misiniz? Tamam sizde bir sorun yok, ya ülkenin geneli de mi umrunuzda değil? Gün gelecek size de sıçrayınca, ama benim haberim yoktu kervanına girerseniz bende anlayış beklemeyin...

      Sil
  7. Biraz ara vermeye ihtiyac duymani anlayisla karsiliyorum canim. Umarim daha büyük zararlar olmadan bu dönemler atlatilir.

    YanıtlaSil
  8. Yazınız okudum çok doğru çocuklarda vatanda hepimizin .

    YanıtlaSil
  9. Çok kötü günler geçiriyoruz. Alkah selamete çıkarsın

    YanıtlaSil
  10. hadi yineeee huzurlu sorunsuz sıradan günler gelsiiiin :)

    YanıtlaSil
  11. blog keşif etkinliğinden sizi takipteyim bana da beklerim sevgiler :)
    https://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  12. Ülkemizde yaşanılan kötü olayların sonu kesilmiyor.Elimizden sürekli dua edip güzel şeyler olmasını dilemekten başka birşey gelmiyor ne yazık ki...Sizin ara verdiğiniz dönemde ülkemiz yine kötü günler geçiriyor maalesef....Umarım yazılarınızla tekrar paylaşımlarınıza devam edersiniz....Ben + ekledim sizi,döndüğünüzde http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ blog sayfama beklerim....

    YanıtlaSil

Sanatçı' ya alkışı, Blogger' a yorumunuzu esirgemeyin...
Teşekkürler ve Sevgiler 💖